top of page
WhatsApp Image 2022-10-18 at 4.51_edited.jpg
Cautlocuinta training classroom

Masterclass

Este un program de coaching imobiliar, creat pentru a oferi expertiza și sprijinul necesar dezvoltării unei cariere de succes

Complet

Module diverse de învățare pentru consultanți imobiliari, acoperind marketingul, negocierea, vânzarea și managementul imobilelor

Competent

Învățare de calitate de la echipa noastră, cu experiență vastă în industria imobiliară, oferind sfaturi și strategii de succes

Concret

Suport personalizat de la un mentor dedicat pentru atingerea obiectivelor de învățare și dezvoltarea carierei imobiliare

01. De ce MasterClass ?

Stars

02. Ce inseamna
MasterClass
Real Estate

Coaching Imobiliar

MasterClass Real Estate este un program de coaching imobiliar de top, care iti ofera expertiza si sprijinul de care ai nevoie pentru a-ti  dezvolta cariera in domeniul imobiliar. Condus de profesionisti experimentati din industrie, acest program iti va oferi acces la sesiuni individuale de coaching.

Indiferent daca esti incepator sau ai deja experienta in vanzari imobiliare,  "MasterClass Real Estate" te va ajuta sa atingi noi inaltimi in cariera ta prin intermediul unui plan de invatare personalizat si a sprijinului constant al unui coach de cariera dedicat.

Prezentare Caut Locuinta 2023.png

03. Team

Dedicare. Expertiză. Pasiune

Echipa MasterClass Real Estate se angajează să ofere o experiență de învățare autentică și inovatoare, astfel încât participanții să poată îmbunătăți abilitățile și cunoștințele lor în vanzările imobiliare și să devină lideri în acest domeniu.

Indiferent daca esti incepator sau ai deja experienta in vanzari imobiliare,  "MasterClass Real Estate" te va ajuta sa atingi noi inaltimi in cariera ta prin intermediul unui plan de invatare personalizat si a sprijinului constant al unui coach de cariera dedicat.

04. Programul
MasterClass
Real Estate
Coaching Imobiliar

Training Calendar
Prezentare Caut Locuinta 2023.png

05. Oferta
MasterClass
Real Estate

Coaching Imobiliar

Prin achitarea taxei de afiliere Cautlocuinta.ro, vei avea acces la MasterClass Real Estate, un program de coaching imobiliar care te va invata cum sa iti consolidezi o cariera de succes in domeniul imobiliar si sa iti deschizi o afacere in acest domeniu. Vei beneficia de training proceduri imobiliare, hub imobiliar, set-up consultant imobiliar, suport legal, suport in domeniul imobiliar, sisteme software, portofoliu de clienti si toate beneficiile brandului nostru. Vei fi instruit de experti in domeniul imobiliar si vei primi suport permanent in ceea ce priveste dezvoltarea carierei tale, alaturi de noi.

Oferta Form Anchor

Indiferent de pachetul ales, MasterClass Real Estate iti va oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a deveni un profesionist de succes in domeniul imobiliar.

6. Ai intrebari?
Q&A

Ce tipuri de tranzactii imobiliare sunt acoperite de programul MasterClass Real Estate?

Programul MasterClass Real Estate acopera diferite tipuri de tranzactii imobiliare, cum ar fi vanzarea de proprietati rezidentiale, comerciale, terenuri, investitii imobiliare etc. El se concentreaza pe tehnici de vanzare avansate, negociere si marketing imobiliar.

Care sunt beneficiile de a deveni participant la programul MasterClass Real Estate?

Pentru a deveni participant la programul MasterClass Real Estate, trebuie sa fii interesat sa iti dezvolti cariera in domeniul vanzarilor imobiliare si sa ai dorinta de a invata tehnici avansate de vanzare si marketing. Nu exista cerinte specifice de educatie sau experienta profesionala, insa o cunoastere de baza a domeniului imobiliar poate fi un avantaj.

 

Ce nivel de cunostinte imobiliare este necesar pentru a participa la programul MasterClass Real Estate?

Nivelul necesar de cunostinte imobiliare variaza de la participant la participant. Unii pot avea cunostinte solide in domeniu, in timp ce altii pot fi la inceputul carierei lor. Programul MasterClass Real Estate este adaptat pentru a fi accesibil tuturor nivelurilor de cunostinte si experienta, iar continutul este conceput astfel incat sa poata fi absorbit si aplicat cu usurinta.

 

Ce tipuri de experienta profesionala sunt necesare pentru a participa la programul MasterClass Real Estate?

Experienta profesionala categoric este un avantaj, dar MasterClass Real Estate este instrumentul necesar pentru ati depasii limitele si a te ajuta sa prinzi radacinile unui bussines de succes in domeniul imobiliar.

Care este câștigul mediu anual al unui consultant imobiliar din România?

Salariul mediu anual al unui consultant imobiliar din România este estimat la aproximativ 39.000 de euro, în funcție de nivelul de experiență și locația. Bonusurile și comisioanele pot aduce un câștig suplimentar, de asemenea.

Care este programul unui consultant imobiliar?

Programul unui consultant imobiliar este felxibil și se poate schimba în funcție de cât de des își ia clienți și de cât de mulți clienți are deja. El poate opta să lucreze cu ore reduse sau poate opta pentru ore suplimentare și, de asemenea, poate alege să lucreze în weekenduri. Acest lucru poate avea un impact direct asupra câștigurilor sale.

Template_Black_Wave.png

Dacă vrei să mergi repede, mergi singur.
Dacă vrei să mergi departe, mergi împreună!

bottom of page