top of page
Analyzing Data

Credite

Atunci când solicitați un credit, verificările financiare sunt un pas crucial în proces

Oferim consultanță pentru credite ipotecare și IMM-uri: prezentăm oferte adaptate, consiliere privind riscuri, decodăm termeni financiari, pregătim dosarul de creditare, negociem costuri și rezolvăm problemele apărute. Totul pentru a-ți ușura drumul spre finanțare!

Andreea-Barzoi.webp

Andreea Bărzoi
Senior Mortgage Broker

Am intrat în contact cu lumea creditelor ipotecare și am început să contribui cu pasiune la realizarea visurilor clienților mei în 2010. Aceștia își doreau să se mute în noul lor cămin cât mai repede, să obțină un credit avantajos și să colaboreze cu un consilier de încredere în această etapă importantă a vieții lor.

Gamă de oferte

Îți punem la dispoziție o gamă diversificată de oferte de finanțare, perfect adaptate nevoilor tale, disponibile în piața bancară din România.

Ghidare

Suntem aici pentru a te ghida în procesul de înțelegere a contractelor de credit, facilitându-ți accesul la toate informațiile și termenii.

Informațiile

Punem la dispoziția ta toate informațiile necesare pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile tale

Dosarul

Întocmim împreună dosarul de credit. Avem grijă să nu lipsească niciun document și sa obținem aprobarea finală în cel mai scurt timp posibil.

Consultanță

Suntem aici să îți oferim consultanță și să identificăm orice posibile riscuri asociate produsului pe care îl contractezi.

Personalizat

Ne străduim să personalizăm produsul pe care îl dorești să îl contractezi în funcție de specificul fiecărei instituții bancare partenere

Template_Black_Wave.png

Verificările financiare sunt un pas crucial în procesul de solicitare a unui credit

bottom of page